Χάβρη - Μαρσέιγ: Προσωρινή διακοπή μετά από ταραχές στις κερκίδες

Το πολύ κρίσιμο ματς -από άποψη ευρωπαϊκών εισιτηρίων και παραμονής- μεταξύ της Χάβρης και της Μαρσέιγ διεκόπη προσωρινά στο 63ο λεπτό.
Το γκολ του Γκουιρί στο 56' έβαλε μπροστά τους Μασσαλούς, οι φίλαθλοι των οποίων πανηγύρισαν έξαλλα στο μέρος των φιλοξενούμενων του γηπέδου. Αντίδραση που προκάλεσε την οργή από τους ultras των γηπεδούχων, οι οποίοι άρχισαν να κατευθύνονται προς τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Προκειμένου οι τελευταίοι να προστατευθούν αναγκάστηκαν να εισέλθουν εντός ου αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση. To ματς αναμένεται να συνεχιστεί σύντομα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.