Λουίς Ενρίκε: «Ελπίζω ότι ο Μπαπέ θα αλλάξει γνώμη και θα μείνει στην Παρί»

Νίκος Κικίδης
mbappe_chl_psg

bet365

Για τις πιθανότητες παραμονής του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί μίλησε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος τόνισε πως ελπίζει ότι ο Γάλλος θα αλλάξει την απόφασή του για να μείνει στο Παρίσι.

Ακέραιες παραμένουν οι ελπίδες του Λουίς Ενρίκε για... ανατροπή στην υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ! Ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε την διοίκηση της Παρί στις 15 Φεβρουαρίου πως δεν πρόκειται να ανανεώσει και πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι, με τη Μαδρίτη να φαίνεται στον... ορίζοντα.

Σχετικά δημοσιεύματα τονίζουν πως ο 25χρονος έχει πάρει την απόφασή του να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ από τις αρχές Ιανουαρίου, όμως στις τελευταίες του δηλώσεις ο Ενρίκε τόνισε πως διατηρεί ακόμα ελπίδα.

Αν και ο ίδιος έχει εξηγήσει την απόφασή του να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του Μπαπέ το τελευταίο διάστημα πάνω στο γεγονός ότι η Παρί πρέπει να μάθει να ζει χωρίς εκείνον, σε δηλώσεις του στο «Amazon Prime Video» υπογράμμισε ότι ελπίζει πως ο Γάλλος θα αλλάξει την απόφασή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν το επερχόμενο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ αποτελεί το τελευταίο Classique για τον 25χρονο αστέρα, ο Ενρίκε αποκρίθηκε: «Ποιος το είπε αυτό; Διατηρώ την ελπίδα μου ότι ο Μπαπέ θα μείνει στην Παρί. Δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του ακόμα και μπορεί να αλλάξει γνώμη, όχι; Φανταστείτε αν κατακτήσουμε τέσσερις τίτλους και ο Μπαπέ αποφασίσει να μείνει, γιατί όχι;»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα