Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Όρθια» στο Πριγκιπάτο με τον Μπαπέ στην... κερκίδα

Ιάσονας Θεριός
monaco_paris_saint_germain

bet365

Η εικόνα του Κιλιάν Μπαπέ στην... κερκίδα μετά την αλλαγή του έκλεψε τα φώτα και η Παρί Σεν Ζερμέν, που προβλημάτισε ξανά, έμεινε στην ισοπαλία με τη Μονακό (0-0), συνεχίζοντας πάντως να έχει αέρα ασφαλείας στην κούρσα του τίτλου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προβλημάτισε και πάλι και για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μονακό εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που τα βλέμματα... έκλεψε ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και αποφάσισε να δει το υπόλοιπο του παιχνιδιού από την... κερκίδα παρέα με τη μαμά του. Ακόμα κι έτσι πάντως, οι Παριζιάνοι συνεχίζουν να οδεύουν προς τον τίτλο, αφού παραμένουν στο +12 από τη 2η Μπρεστ. Χαμένη ευκαιρία για τους Μονεγάσκους που θα μπορούσαν να πατήσουν στη δεύτερη θέση με τρίποντο.

Μάλιστα, η Μονακό ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι και αυτή που έφτασε πιο κοντά στη νίκη, όμως ο Ντοναρούμα βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα. Οι Μπάλογκαν και Μιναμίνο απείλησαν από νωρίς και το τέρμα του Μπεν Γεντέρ στο 25' ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR.

Η ομάδα του Ενρίκε δυσκολεύτηκε πολύ να γίνει επικίνδυνη, όταν τα κατάφεραν ήταν αργά και τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο τέλος με την ισοπαλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα