Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μακρόν και ο Εμίρης του Κατάρ... είπαν αντίο στον Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μακρόν και ο Εμίρης του Κατάρ... είπαν αντίο στον Μπαπέ

Νίκος Κικίδης
Μακρόν - Αλ Τάνι

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ δείπνησε μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Εμίρη του Κατάρ, με τους δυο ηγέτες να χαρίζουν ατάκες που μυρίζουν... αποχαιρετισμό για τον Γάλλο αστέρα.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Μανουέλ Μακρόν, οργάνωσε δείπνο στο Παλάτι των Ηλυσίων στο πλαίσιο της επίσκεψης του Εμίρη του Κατάρ στο Παρίσι με ατζέντα την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, όμως παρόντες στην εκδήλωση δεν ήταν μόνο οι δυο ηγέτες.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Κιλιάν Μπαπέ σε ένα τρίγωνο που γέννησε.... σενάρια ύστατης προσπάθειας της Παρί να μεταπείσει τον 25χρονο αστέρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι ωστόσο που φαίνεται ότι δεν έχει βάση.

Τα διεθνή Μέσα έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως η Παρί έχει παραδεχτεί... ήττα και οι ατάκες των δυο ηγετών μάλλον επιβεβαιώνουν αυτό το σενάριο. «Θα μας δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα» φέρεται να είπε σε φιλικό ύφος ο Μακρόν προς τον Γάλλο, με τον Εμίρη στη συνέχεια να του λέει «καλή τύχη» κατά τη χειραψία τους.

Παράλληλα Μακρόν και Αλ Τάνι συζήτησαν και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Γάλλο πρόεδρο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

«Τι όμορφες αναμνήσεις και στιγμές που δεν ήταν τόσο καλές σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το εξωπραγματικό παιχνίδι του Κιλιάν, η μνήμη της ευκαιρίας του Ραντάλ Κολό Μουανί που είναι ακόμα ζωντανή στις γαλλικές καρδιές.

Αλλά φαίνεται πως είναι το όμορφο άθλημα. Τα καταφέρατε με μία εκπληκτική διοργάνωση, η οποία είχε τον πιο θεαματικό τελικό στην ιστορία. Η Γαλλία ανταποκρίθηκε με τους φιλάθλους της, τις δυνάμεις ασφαλείας, τις εταιρίες και τους ποδοσφαιριστές της» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα