Κιλιάν Μπαπέ: Το διαδικτυακό μήνυμα του Γάλλου που «αναστάτωσε» τους οπαδούς της Ρεάλ

Newsroom
mbape

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ απολαμβάνει διακοπές λίγες ώρες πριν από μια καθοριστική συνάντηση στην οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του και ποστάρει το... πρόγραμμα των αγώνων της Παρί.

Ο Κιλιάν Μπαπέ απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Μαϊάμι, παραμονές μιας σημαντικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή (30/06) στο Παρίσι και η οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το άμεσο μέλλον του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με την MARCA, οι εκπρόσωποι του Γάλλου σταρ με επικεφαλής τη μητέρα του Φαϊζά Λαμαρί, και η PSG, προεξάρχοντος τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θα συναντηθούν με μοναδικό στόχο να ξεδιαλύνουν την κατάσταση.

Πριν από λίγες ημέρες φαινόταν βέβαιο ότι ο Μπαπέ ζούσε τις τελευταίες του στιγμές ως ποδοσφαιριστής της Παρί μετά την επιστολή που έστειλε στον σύλλογο για να επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα που θα ανανέωνε αυτόματα το συμβόλαιό του μέχρι το 2025 και την επακόλουθη αντίδραση των ιθυνόντων που έβαλαν πωλητήριο στον παίκτη-σημαία τους.

Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει τις τελευταίες ώρες και κανένα σενάριο μπορεί να αποκλειστεί. Το ρεύμα που αρχίζει να δυναμώνει είναι ότι ο παίκτης θα μπορούσε να ανανεώσει με νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ή τριών ετών, αλλά με τον όρο να μεταγραφεί το 2024. Με αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης θα είναι εγγυημένο να λάβει το συμβόλαιό του στο ακέραιο και ο σύλλογος, μια σημαντική μεταγραφή.

Ενώ βρισκόμαστε σε αυτό το κρίσιμο σημείο και η Ρεάλ Μαδρίτης παραμονεύει ο Γάλλος μοιράστηκε στα social media το ημερολόγιο του πρωταθλήματος της PSG για την επόμενη σεζόν, μια κίνηση που φαίνεται να δείχνει ότι ο ποδοσφαιριστής σκοπεύει να αγωνιστεί στο Παρίσι το 2023/24.

mbape

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα