Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαπέ: Το ραντεβού του καλοκαιριού

Ραντεβού Μπαπέ και Παρί

bet365

Μπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν στο κρισιμότερο ραντεβού της χρόνιας, μιας και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο Κιλιάν Μπαπέ άνοιξε το κουτί της Πανδώρας πριν δυο εβδομάδες, με επιστολής προς την Παρί, όπου έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και το καλοκαίρι του 2024 να μείνει ελεύθερος. Οι Παριζιάνοι πέρασαν στην αντεπίθεση και τόνισαν πως θέλουν να τον παραχώρησουν τη φετινή σεζόν. Το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν είναι το ιδανικότερο, ωστόσο αποφάσισαν να βάλουν... τέλος σε αυτή την κατάσταση που δε βοηθά τον σύλλογο.


Οπως αποκάλυψε η Marca, την Παρασκευή (30/6) εκπρόσωποι του Μπαπέ θα συναντηθούν με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρουν την κατάσταση. Ανάλογα με το τι θα προκύψει από αυτή τη συνάντηση, η Ρεάλ θα ξέρει να μπορεί να κινηθεί αυτό το καλοκαίρι ή θα χρειαστεί να περιμένει… Η αμφιλεγόμενη επιστολή του Γάλλου σταρ έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, ωστόσο ο Αλ Κελαϊφί είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την κατάσταση. Εξάλλου, οι σχέσεις με την οικογένεια του Μπαπέ είναι εξαιρετική.


Τρεις είναι οι επιλογές για τον Μπαπέ και μια από αυτές είναι να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο. Μια άλλη επιλογή είναι να δικαιωθεί η στρατηγική του Γάλλου και να μείνει ελεύθερος τον Ιούλιο του 2024 και η άλλη να αποχωρήσει με μεταγραφή, αλλά με τα χρήματα που θέλει η ομάδα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα