Μπαπέ σε Παρί: «Έχω ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι δεν θέλω να ανανεώσω»

Μπαπέ σε Παρί: «Έχω ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι δεν θέλω να ανανεώσω»

Μπαπέ σε Παρί: «Έχω ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι δεν θέλω να ανανεώσω»

bet365

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι έξαλλοι με το τάιμινγκ της επιστολής του Κιλιάν Μπαπέ που δήλωσε την επιθυμία του να μην ανανεώσει στον σύλλογο, αλλά ο Γάλλος στράικερ «χτύπησε» με νέο δελτίο τύπου, ξεκαθαρίζοντας πως είχε προειδοποιήσει εγκαίρως από το 2022.

Στα άκρα οδηγούνται για ακόμα ένα καλοκαίρι οι σχέσεις του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες ώρες εκτυλίσσεται ένα γαϊτανάκι δηλώσεων κι αντιδράσεων, αρχής γενομένης από την επιστολή του Γάλλου στράικερ προς τον σύλλογο στην οποία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την προαιρετική οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο ως το 2025.

Ακολούθησε η διαρροή από το περιβάλλον των Παριζιάνων που έκανε λόγο για εκνευρισμό της διοίκησης με τον τρόπο και κυρίως το τάιμινγκ που επικοινώνησε αυτή την απόφαση ο Μπαπέ, ωστόσο, ο 24χρονος σταρ πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση, αδειάζοντας με νέο δελτίο τύπου τον γαλλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, με επίσημη δήλωση στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Μπαπέ τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από τις 15 Ιουλίου του 2022 στην Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει πέραν του 2024 κι ότι η επιστολή του το βράδυ της Δευτέρας είχε ως σκοπό να υπενθυμίσει στον σύλλογο όσα έχουν συμφωνηθεί προφορικά.

Αναφέρει, μάλιστα, πως ο ίδιος και το περιβάλλον του ουδέποτε συζήτησαν τον τελευταίο χρόνο περί νέου συμβολαίου και πως η μοναδική φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν από 15 μέρες, όταν ανακοίνωσαν στο κλαμπ πως θα κοινοποιήσουν την εν λόγω επιστολή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα