Μαρθελίνιο: Υποψήφιος για τη Μαρσέιγ, αν φύγει ο Τούντορ

Μαρθελίνιο: Υποψήφιος για τη Μαρσέιγ, αν φύγει ο Τούντορ

bet365

Στη Μαρσέιγ, αυτήν τη στιγμή δεν ποντάρουν στην παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ κι ο Μαρθελίνιο εμφανίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Κροάτη.

Το μέλλον της συνεργασίας του Ιγκόρ Τούντορ με τη Μαρσέιγ είναι στον... αέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του footmercato.net, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά του, αλλά ο ίδιος εμφανίζεται πρόθυμος να επιστρέψει στην Ιταλία με τη Γιουβέντους και τη Μίλαν να είναι οι δύο ομάδες που «παίζουν» για τον Κροάτη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν, πάντως, μέσα στην εβδομάδα. Στη Μαρσέιγ, πάντως, φαίνεται να ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο Τούντορ δεν συνεχίσει ο Μαρθελίνιο εμφανίζεται να είναι στη λίστα με τους υποψήφιους.

Ο Ισπανός τεχνικός που απασχολεί το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είχε συνεργαστεί με τον πρόεδρο της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, στη Βαλένθια και είναι ελεύθερος.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζεται ότι το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-4-2 (flat) και πως οι απαιτήσεις του είναι μεγαλύτερες απ' αυτές του Τούντορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα