Μπαπέ: Τα «έχωσε» στην Equipe και την κατηγόρησε για «fake news»

Μπαπέ: Τα «έχωσε» στην Equipe και την κατηγόρησε για «fake news»

Μπαπέ: Τα «έχωσε» στην Equipe και την κατηγόρησε για «fake news»

bet365

Σύμφωνα με την Equipe ο Κιλιάν Μπαπέ απέτρεψε παίκτες της εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας να προχωρήσουν σε απεργία, με τον αρχηγό των Τρικολόρ να διαψεύδει δημόσια μέσω Social Media.

Ξέσπασμα του Κιλιάν Μπαπέ κατά της Equipe! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας ο αρχηγός της Γαλλίας απέτρεψε παίκτες της εθνικής Ελπίδων των Τρικολόρ να προχωρήσουν σε απεργία, επειδή δεν τους επετράπη να νηστέψουν την περίοδο που οι Μουσουλμάνοι είχαν το Ραμαζάνι, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να το διαψεύδει άμεσα.

«Ένας άνεμος πανικού φύσηξε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Ελπίδων, τον περασμένο Μάρτιο, όταν μια μικρή ομάδα παικτών ανακοίνωσε στο επιτελείο ότι ήθελε να νηστέψει κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού... και να εξετάσει το ενδεχόμενο απεργίας.

Ο Κιλιάν Μπαπέ κλήθηκε να μιλήσει στη νεότερη γενιά. Πριν από την προπόνηση, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας, φρόντισε να κατανοήσει την άποψή τους, αλλά τους απέτρεψε από κάθε συλλογική δράση», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Από την πλευρά του ο 24χρονος επιθετικός με ανάρτηση του στο Twitter απάντησε γράφοντας: «Αποφύγετε να βάζετε το όνομά μου στις σαλάτες σας και ελέγξτε τις πηγές σας παρακαλώ… Καλησπέρα».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα