Αλ Κελαϊφί: Κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό, τρεις δικαστές θα ερευνήσουν την υπόθεση!

Αλ Κελαϊφί: Κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό, τρεις δικαστές θα ερευνήσουν την υπόθεση!

Νίκος Κικίδης
Αλ Κελαϊφί: Κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό, τρεις δικαστές θα ερευνήσουν την υπόθεση!

bet365

Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τρεις δικαστές αποφάσισαν να ερευνήσουν τις κατηγορίες περί απαγωγής και εκβιασμού που τον βαραίνουν.

Κορυφώνονται οι εξελίξεις γύρω από τις κατηγορίες εκβιασμού και απαγωγής που βαραίνουν τους τελευταίους μήνες τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί!

Όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο Σεπτέμβριο από την εφημερίδα «Liberation», ο Μπεναμπντεραχμανέ - Άραβας επιχειρηματίας - συνελήφθη άνευ λόγου και αιτίας με δάκτυλο Κελαϊφί στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γαλλικού Μέσου, ο επιχειρηματίας κατείχε ευαίσθητο υλικό που αποκάλυπτε εμπλοκή του Καταριανού προέδρου στην παράτυπη διαδικασία που χάρισε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Και σαν.... αντίποινα ο Κελαϊφί φέρεται να τον αιχμαλώτισε πρώτα υπό την κάλυψη κανονικής φυλάκισης που στη συνέχεια πήρε τη μορφή κατ' οίκον περιορισμού και τελικά τον άφησε ελεύθερο μόνο όταν ο Άραβας δέχθηκε να υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας, παραδίδοντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία στους δικηγόρους του Καταριανού.

Οι καταγγελίες του Μπεναμπντεραχμανέ είχαν υποβληθεί εδώ και μήνες στη γαλλική δικαιοσύνη, η οποία βέβαια επέδειξε αργά αντανακλαστικά αγνοώντας μέχρι προσφάτως την υπόθεση.

Η ρότα ωστόσο πλέον άλλαξε, καθώς το AFP αποκάλυψε πως τρεις δικαστές αποφάσισαν να ρίξουν φως στην υπόθεση και να εξετάσουν τις συνταρακτικές καταγγελίες εις βάρος του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα