Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: «Χαστούκι» στο Πριγκιπάτο πριν την Μπάγερν

Βασίλης Μπαλατσός
Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: «Χαστούκι» στο Πριγκιπάτο πριν την Μπάγερν

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αλλαγών παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο Πριγκιπάτο και ηττήθηκε με 3-1 από τη Μονακό, λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League. Πρωταγωνιστής ο Μπεν Γεντέρ, ο οποίος σκόραρε δις και έδωσε ασίστ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα - αποκλεισμό από την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ παρουσιάστηκε με εκτεταμένο ροτέισον στο Πριγκιπάτο και έχασε με 3-1 από τη Μονακό λίγα 24ωρα πριν το πρώτο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο «Παρκ ντε Πρενς» για τους «16» του Champions League. Οι Παριζιάνοι αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Μέσι, Μπαπέ, Βεράτι και Σάντσες, ενώ ο Κριστοφ Γκαλτιέ έδωσε «ανάσες» σε Ράμος, Μέντες, Κιμπεμπέ και Χακίμι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4', όταν ο Φοφανά πάτησε περιοχή με εντυπωσιακή ενέργεια, ο Μπεν Γεντέρ στην προσπάθεια του να εκτελέσει έγινε δημιουργός και ο Γκολόβιν από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 18' ο 17χρονος Μπιτσιάμπου έχασε την μπάλα από το πρέσινγκ του Ντιατά και ο Μπεν Γεντέρ με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Ντοναρούμα.

Οι Παριζιάνοι μείωσαν προσωρινά στο 39'. Ο Χουάν Μπερνάτ πάτησε περιοχή από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο 16χρονος Ζαίρ Εμερί εξ επαφής έστειλε τη μπάλα σε κενή εστία. Λίγο μετά τη συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Μπεν Σεγκίρ έβγαλε κάθετη μπαλιά, ο Μπερνάτ δεν μπόρεσε να κόψει, ο αρχηγός Μπεν Γεντέρ βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα