Παρί Σεν Ζερμέν: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 48χρονος που παρίστανε τον πατέρα του Μπαπέ

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 48χρονος που παρίστανε τον πατέρα του Μπαπέ

bet365

Ένας 48χρονος άνδρας καταδικάστηκε την Πέμπτη από το δικαστήριο των Βερσαλλιών σε δέκα μήνες φυλάκιση επειδή παρίστανε τον πατέρα του Κιλιάν Μπαπέ για να εξασφαλίσει άδεια παραμονής σε ένα ζευγάρι από την Αλγερία.

Ένας 48χρονος άνδρας δικάστηκε εχθές (09/02) σε δικαστήριο των Βερσαλλιών επειδή παρίστανε τον πατέρα του Γάλλου αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν Γουίλφριντ Μπαπέ με σκοπό να επιτύχει την έκδοση άδειας παραμονής ενός ζευγαριού από την Αλγερία στη χώρα.

Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορήθηκε έλαβαν χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο και Ιανουάριο. Καλούμενος να στείλει ένα γραπτό έγγραφο, έστειλε μια επιστολή με την επικεφαλίδα της PSG μιμούμενος την υπογραφή του πατέρα του Κιλιάν.

Ο άνδρας αποκαλύφθηκε από έναν διοικητικό υπάλληλο της νομαρχίας Yvelines, ο οποίος δεν αναγνώρισε τη φωνή του Γουίλφριντ Μπαπέ με τον οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία στο παρελθόν, αναφέρει δημοσίευμα της «Le Parisien».

Επιπλέον τα πολλά ορθογραφικά λάθη στην επιστολή υποψίασαν τον υπάλληλο που ειδοποίησε την αστυνομία. Η έρευνα οδήγησε στον άνθρωπο που είχε πραγματοποιήσει την ίδια απάτη και σε άλλες δύο νομαρχίες της Γαλλίας. Ο κατηγορούμενος αναγνώρισε τα γεγονότα και εξέφρασε τη λύπη του, ενώ διαβεβαίωσε ότι είχε προβεί στις ενέργειές του ως καλή πράξη και σε εθελοντική βάση.

Μια διαφορετική εκδοχή από αυτή των ανακριτών, που πιστεύουν ότι ο άνδρας πλούτισε στις πλάτες των πελατών του μετά τον εντοπισμό 4.370 ευρώ σε μετρητά στο σπίτι του και 24.230 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς με μη ανιχνεύσιμες πληρωμές.

Τα στοιχεία της έρευνας και το πολυάριθμο ποινικό του μητρώο οδήγησαν τα δικαστήρια να τον καταδικάσουν σε φυλάκιση δέκα μηνών με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα