Κιλιάν Μπαπέ: Ο Γάλλος μιμήθηκε την άσεμνη χειρονομία του Εμιλιάνο Μαρτίνες (vid)

Newsroom
Κιλιάν Μπαπέ: Ο Γάλλος μιμήθηκε την άσεμνη χειρονομία του Εμιλιάνο Μαρτίνες (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ μιμήθηκε την άσεμνη χειρονομία του Αργεντινού κίπερ, Εμιλιάνο Μαρτίνες, κατά την απονομή του τροπαίου για τον καλύτερο τερματοφύλακα του Μουντιάλ 2022 που συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα ήταν ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της πορείς της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ως την κορυφή του κόσμου. Ο πορτιέρε της Άστον Βίλα «υπέγραψε» (και) τον τελικό της διοργάνωσης με μια εντυπωσιακή επέμβαση στην προσπέθεια του Μουανί στις τελευταίες στιγμές της παράτασης και ήταν επίσης καθοριστικός στη διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο κατάφερε να συζητιέται όχι μόνο για τα κατορθώματά του στο γήπεδο αλλά και για την προκλητική στάση του, ειδικά απέναντι στον Κιλιάν Μπαπέ! Η συζήτηση για την συμπεριφορά του ξεκίνησε κατά την απονομή των βραβείων στους διακριθέντες του τελικού, με τον 30χρονο πορτιέρε να κάνει μια απρεπή χειρονομία με το «γάντι» του καλύτερου τερματοφύλακα της διοργάνωσης.

Αυτή τη χειρονομία «κόπιαρε» ο Κιλιάν Μπαπέ με το τρόπαιο του Riyadh Season Cup, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε ένας χρήστης στο TikTok και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Ο Γάλλος αστέρας φαίενται να φεύγει από ένα κτίριο στο προπονητικό κέντρο της Παρί και να κάνει την ίδια κίνηση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα