Στο κυνήγι της Παρί η Λανς, ασταμάτητη η Μαρσέιγ

Newsroom
Στο κυνήγι της Παρί η Λανς, ασταμάτητη η Μαρσέιγ

bet365

Νίκες για Λανς και Μαρσέιγ, οι οποίες επικράτησαν των Οσέρ και Λοριάν αντίστοιχα. Νέο στραβοπάτημα για Λυών που ηττήθηκε από το Στρασβούργο.

Επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών για τη Λανς, η οποία επικράτησε 1-0 της Οσέρ και μείωσε την απόσταση στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά με ματς περισσότερο. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Φρανκόφσκι στο 59΄, με την αποβολή του Τουρέ έξι λεπτά αργότερα να διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο των γηπεδούχων που κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Χαμόγελα και στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Λοριάν και συνέχισε το νικηφόρο σερί. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Μοφί (29΄), οι Μασσαλοί αντέδρασαν με γκολ των Κολάσινατς (38΄), Σάντσες (53΄) και Βερετού (58΄) για να σφραγίσουν το τρίποντο που τους κράτησε στην τρίτη θέση και στο -2 από τη Λανς.

Αντίθετα, η Λυών λύγισε με 2-1 απέναντι στο Στρασβούργο και παρέμεινε μακριά από τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να χτίσουν βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος με γκολ των Αχολού (29΄) και Ντιαλό (32΄), ενώ το μόνο που κατάφερε η Λυών ήταν να μειώσει με τον Λακαζέτ στο 45+1΄.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα