Ligue 1: Βαριά ήττα για τη Ναντ, εντυπωσιάζει η Λοριάν

Ιάσονας Θεριός
Ligue 1: Βαριά ήττα για τη Ναντ, εντυπωσιάζει η Λοριάν

bet365

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στη Γαλλία με τη Ρεν να διαλύει με 3-0 τη Ναντ και τη Λοριάν να νικά και να ανεβαίνει στη 2η θέση.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η 10η αγωνιστική της Ligue 1 για τη Ναντ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League συνετρίβη εκτός έδρας από τη Ρεν με 3-0. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ζουρί, Τεριέ και Ντουέ. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Αντουάν παρέμεινε σε τροχιά...υποβιβασμού, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στη 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, αυτή που συνεχίζει εντυπωσιάζει είναι η Λοριάν. Η ομάδα του Ρεγκίς επικράτησε εκτός έδρας της Μπρεστ με 2-1 και ανέβηκε στη 2η θέση, πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας, η Μονακό πέρασε από την έδρα της Μονπελιέ με 2-0 ενώ το Στρασβούργο πήρε σημαντικο «διπλό», 3-2 την Ανζέ. Η Κλερμόν νίκησε με 2-1 την Οσέρ και η Νις εντός έδρας υπέταξε την Τρουά με 3-2. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι η Λιλ, χάρη στο τέρμα του Ντέιβιντ, πήρε το 1-0 απέναντι στη Λανς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μονπελιέ-Μονακό 0-2

Ανζέ-Στρασβούργο 2-3

Κλερμόν-Οσέρ 2-1

Ρεν-Ναντ 3-0

Νις-Τρουά 3-2

Λοριάν-Μπρεστ 1-2

Λιλ-Λανς 1-0

Η βαθμολογία της Ligue 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα