Λυών: Παρελθόν ο Μπος, φαβορί να αναλάβει ο Λοράν Μπλαν που «έπαιξε» για Ολυμπιακό

Λυών: Παρελθόν ο Μπος, φαβορί να αναλάβει ο Λοράν Μπλαν που «έπαιξε» για Ολυμπιακό

bet365

Ο Πέτερ Μπος πλήρωσε το «μάρμαρο» για το κακό ξεκίνημα της Λυών στο φετινό πρωτάθλημα και αποτελεί οριστικά παρελθόν, με τον Λοράν Μπλαν που ήταν στους υποψήφιους του Ολυμπιακού να είναι φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Πρόωρο τέλος επήλθε στη συνεργασία της Λυών με τον Πέτερ Μπος, μετά το πέμπτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η ισοπαλία με την Τουλούζ εντός έδρας (1-1), μοναδικός βαθμός της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και το γεγονός πως βρίσκεται ήδη στο -12 από την κορυφή αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Λιονέ, οι οποίοι οδήγησαν τον Ολλανδό τεχνικό στην πόρτα της εξόδου.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης, η φημολογία για τον διάδοχό του έχει ήδη αρχίσει και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά, ο «εκλεκτός» της Λυών είναι ο Λοράν Μπλαν.

Ο πολύπειρος Γάλλος τεχνικός ήταν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, όπως είχε αναφέρει πρώτο το Gazzetta, πριν την επιστροφή του Μίτσελ στον ερυθρόλευκο πάγκο και πλέον φαντάζει φαβορί για να επιστρέψει στους πάγκους της πατρίδας του μετά το 2016 και το τέλος της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η διοίκηση της Λυών, μάλιστα, φέρεται να έχει έτοιμη την πρότασή της για διετές συμβόλαιο και αναμένει την απάντησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα