Μαρσέιγ - Λιλ 2-1: 'Εκανε την ανατροπή και «έπιασε» την Παρί

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρσέιγ - Λιλ 2-1: 'Εκανε την ανατροπή και «έπιασε» την Παρί

bet365

Η Μαρσέιγ με ανατροπή νίκησε με 2-1 τη Λιλ στο «Βελοντρόμ», συνεχίζει αήττητη στη Ligue 1 και έπιασε στην κορυφή την Παρί Σεν Ζερμέν στους 19 βαθμούς.

Η Μαρσέιγ προερχόταν από την ήττα με 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη τη Λιλ στο «Βελοντρόμ», όμως έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ συνεχίζει αήττητη στη Ligue 1, με έξι νίκες - μια ισοπαλία και έπιασε στην κορυφή την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας 19 βαθμούς.

Οι Λιλουά προηγήθηκαν στο 12' με τον Ισμαίλι, ο οποίος μετά από γύρισμα του Ντιακίτε έκανε το σουτ όπως έπεφτε και άνοιξε το σκορ. Στο 26' οι Μαρσεγέζοι ισοφάρισαν όταν ο Ουντέρ έκανε το γύρισμα και ο Αλεξις Σάντσες εξ επαφής έκανε το 1-1. Τέταρτο γκολ του Χιλιανού σε έξι ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 61'. Ο Ουντέρ εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα, ο Κολάσινατς έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Γκιγκότ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα