Ligue 1: Ανέβηκε στην κορυφή η Λανς, «back to back» τρίποντo για Οσέρ

Newsroom
Ligue 1: Ανέβηκε στην κορυφή η Λανς, «back to back» τρίποντo για Οσέρ

bet365

Η Οσέρ νίκησε με 1-0 το Στρασβούργο και πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στη Ligue 1. Συνεχίζει αήττητη η Λανς και στην τέταρτη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρεν.

Η Λανς συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Ρεν με 2-1 συνεχίζει αήττητη στη Ligue 1 και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμούς (τρεις νίκες - μια ισοπαλία), έναν περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο. Για τους γηπεδούχους ο Φοφανά άνοιξε το σκορ στο 66' και στο 70' ο Οπέντα νίκησε σε τετ α τετ τον Αλεμντάρ για το 2-0. Ο Λαμπόρντ μείωσε σε 2-1 στο 90+1', όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τη νεοφώτιστη Οσέρ, καθώς νίκησε εντός έδρας το Στρασβούργο με 1-0 και έφτασε τους επτά βαθμούς. Στο 29' ο Σιναγιόκο έκλεψε τη μπάλα και ο Περίν με σουτ από διαγώνια θέση πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι μετά από τέσσερα ματς παραμένουν χωρίς νίκη, καθώς έχουν δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα