Ρόνι Λόπες: Ανακοινώθηκε από την Τρουά

Ρόνι Λόπες: Ανακοινώθηκε από την Τρουά

bet365

Δανεικός στην Τρουά για έναν χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς από τη Σεβίλλη στην Τρουά ο Ρόνι Λόπες που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ούτε φέτος μένει στη Σεβίλλη ο Ρόνι Λόπες. Ο Βραζιλιάνος (πορτογαλική υπηκοότητα), που τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσω του Ολυμπιακού (27 ματς, 4 γκολ, 1 ασίστ), θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η Τρουά ανακοίνωσε το δανεισμό του από την ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ μάλιστα δεν υπάρχει και οψιόν αγοράς του 26χρονου το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ρόνι Λόπες έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα καθότι έχει παίξει σε Μονακό (82 ματς, 21 γκολ 14 ασίστ), Λιλ (72 ματς, 12 γκολ, 9 ασίστ) και Νις (33 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ. Με τη Σεβίλλη έχει παίξει σε 14 ματς έχοντας 1 ασίστ, ενώ στη Μάντσεστερ Σίτι μέτρησε σε 5 ματς 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η Τρουά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τον Ρόνι Λόπες. Με περισσότερα από 150 παιχνίδια, 29 γκολ και 19 ασίστ στη Ligue 1, ο έμπειρος 26χρονος μέσος υπέγραψε ως δανεικός για μία σεζόν (χωρίς οψιόν αγοράς) από τη Σεβίλλη».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα