Ρόνι Λόπες: Ανακοινώθηκε από την Τρουά

Ρόνι Λόπες: Ανακοινώθηκε από την Τρουά

bet365

Δανεικός στην Τρουά για έναν χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς από τη Σεβίλλη στην Τρουά ο Ρόνι Λόπες που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ούτε φέτος μένει στη Σεβίλλη ο Ρόνι Λόπες. Ο Βραζιλιάνος (πορτογαλική υπηκοότητα), που τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσω του Ολυμπιακού (27 ματς, 4 γκολ, 1 ασίστ), θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η Τρουά ανακοίνωσε το δανεισμό του από την ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ μάλιστα δεν υπάρχει και οψιόν αγοράς του 26χρονου το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ρόνι Λόπες έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα καθότι έχει παίξει σε Μονακό (82 ματς, 21 γκολ 14 ασίστ), Λιλ (72 ματς, 12 γκολ, 9 ασίστ) και Νις (33 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ. Με τη Σεβίλλη έχει παίξει σε 14 ματς έχοντας 1 ασίστ, ενώ στη Μάντσεστερ Σίτι μέτρησε σε 5 ματς 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η Τρουά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τον Ρόνι Λόπες. Με περισσότερα από 150 παιχνίδια, 29 γκολ και 19 ασίστ στη Ligue 1, ο έμπειρος 26χρονος μέσος υπέγραψε ως δανεικός για μία σεζόν (χωρίς οψιόν αγοράς) από τη Σεβίλλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα