Μπερνάρντο Σίλβα: Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντά στο μεγάλο deal

Newsroom
Μπερνάρντο Σίλβα: Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντά στο μεγάλο deal

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στη μάχη για τον Μπερνάρντο Σίλβα και είναι έτοιμη να δαπανήσει 70 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα χάνει τη μάχη για την απόκτηση του Σίλβα, μιας και η Σίτι δεν τον αφήνει χωρίς να βάλει στα ταμεία της τα χρήματα που θεωρεί «σωστά». Αυτό δε σημαίνει πως ο Πορτογάλος σταρ θα μείνει στο «Ετιχαντ», μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στη μάχη. Σύμφωνα με τους Times, οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 70 εκατ. ευρώ, ενώ φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Σίλβα.

τον 28χρονο του οποίου οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου δεν θα είναι πρόβλημα για το club του Κατάρ. Αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, ο Μπερνάρντο Σίλβα θα είναι ο 3ος Πορτογάλος μέσος που θα αποκτήσει η Παρί αυτό το καλοκαίρι μετά τους Ρενάτο Σάντσες και Βιτίνια. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λουίς Κάμπος έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση, μιας και έχει πείσει τον 28χρονο μέσο να αλλάξει ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα