Τουλούζ – Νις 1-1: Έσωσε τον βαθμό ο Ράμσεϊ ένα λεπτό μετά την αλλαγή του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τουλούζ – Νις 1-1: Έσωσε τον βαθμό ο Ράμσεϊ ένα λεπτό μετά την αλλαγή του! (vid)

bet365

Η κάκιστη Νις κατάφερε ν' αποφύγει την ήττα από την Τουλούζ στην πρεμιέρα της Ligue1 και με την πρώτη επαφή του Ράμσεϊ με τη μπάλα, ένα λεπτό μετά την αλλαγή του, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Η εκ των πιθανών αντιπάλων του Άρη εφόσον οι «κίτρινοι» καταφέρουν να περάσουν στα playoffs του Europa Conference League, βρέθηκε σε πολύ κακό μεσημέρι στην Τουλούζη, αλλά κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 18ο λεπτό με το δοκάρι του Ντάλινγχα αππό πλάγια θέση έπειτα από ωραία βαθιά μπαλιά του Ρουό, όμως, ο πρωταγωνιστής αυτής της φάσης θα σκόραρε λίγα λεπτά αργότερα. Από μπαλιά του Φαν ντεν Μπόομεν στο 21' και με τον Ντάντε να μην προσέχει στην πλάτη του, ο Ντάλινγχα βγήκε πρώτος και με το γόνατο κατάφερε να σκοράρει για να κάνει το 1-0.

Η Νις είχε δοκάρι σε δυνατό δεξί σουτ του Στενγκς στο 31ο λεπτό, απείλησε με την ισοφάριση δίχως να το καταφέρει και παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων στο υπόλοιπο παιχνίδι, δεν είχε ουσία σε ό,τι επιχειρούσε να κάνει τουλάχιστον για 60'.

Ο Άαρον Ράμσεϊ πέρασε στο ματς στο 77ο λεπτό, ο Μπραϊμί έκανε τρομερή κούρσα από δεξιά για ν' ανοίξει ρήγμα και να πατήσει περιοχή, έκανε το γύρισμα στον Ουαλό κι εκείνος ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έγραψε το τελικό 1-1!

Φοβερή επέμβαση του Ντιπέ σε κεφαλιά του Λεμινά στις καθυστερήσεις για να μην επιτρέψει την ανατροπή για τη Νις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα