Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν παίζει του Μουρίνιο, «φουλάρει» για Γκατιέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν παίζει του Μουρίνιο, «φουλάρει» για Γκατιέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν παίζει του Μουρίνιο, «φουλάρει» για Γκατιέ

bet365

Η περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο δεν «παίζει» για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Πορτογάλος θα παραμείνει στη Ρόμα και οι Παριζιάνοι κινούνται για να κλείσουν τον Κριστόφ Γκατιέ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν για το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν και φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η υπόθεση του νέου τεχνικού που θα διαδεχτεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός μετράει... μέρες στον πάγκο των Παριζιάνων και μετά τη λύση της συνεργασίας τους θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής Λουίς Κάμπος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υφίσταται κανένα θέμα Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «Special One» θα συνεχίσει του χρόνου το έργο του στη Ρόμα και βρίσκεται εκτός «κάδρου» για την Παρί. Μετά τα «άκυρα» από τον Ζινεντίν Ζιντάν ο Κριστόφ Γκατιέ βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας και είναι πλέον το φαβορί για την αντικατάσταση του Ποτσετίνο.

O 55χρονος Γάλλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νις μέχρι το 2024 και για να τον αποκτήσει η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά την ομάδα του. Η ομάδα της Νίκαιας τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη Ligue 1 που ολοκληρώθηκε με τον Γκατιέ να έχει απολογισμό 20 νίκες, επτά ισοπαλίες και έντεκα νίκες, μια σεζόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λιλ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα