Μουρίνιο: Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν!

Νίκος Κικίδης
Μουρίνιο: Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν!

bet365

Νέο όνομα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν αποκαλύπτουν στην Αγγλία, με τους Παριζιάνους να έχουν στραφεί στην περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο!

Η αναζήτηση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας συνεχίζεται.

Με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την έξοδο, στο Παρίσι έχουν συντάξει μια λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αργεντινού και τελευταίο όνομα που προστέθηκε στον κατάλογο είναι εκείνο του Ζοσέ Μουρίνιο!

Σύμφωνα με την «Telegraph», το προφίλ του Πορτογάλου αρέσει στους Παριζιάνους, οι οποίοι τον θεωρούν τον κατάλληλο για να οδηγήσει τον σύλλογο σε ευρωπαϊκές κορυφές.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο Μουρίνιο είχε ξεκαθαρίσει μετά τη νίκη της Ρόμα στον τελικό του Conference League πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ιταλική πρωτεύουσα για καμία πρόταση, λόγια που δεδομένα δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των ιθυνόντων της Παρί.

Σε περίπτωση πάντως που η επιχείρηση οδηγηθεί σε οριστικό ναυάγιο, η Παρί θα στραφεί στις άλλες επιλογές της για τη θέση του προπονητή που μεταξύ άλλων αφορούν τα ονόματα των Γκαλτιέ (Νις), Αμορίμ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Γκαγιάρδο (Ρίβερ Πλέιτ) και Τιάγκο Μότα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα