Μανέ: «Η ομάδα της καρδιάς μου είναι η Μαρσέιγ» (vid)

Newsroom
Μανέ: «Η ομάδα της καρδιάς μου είναι η Μαρσέιγ» (vid)

bet365

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση περί αποχώρησης από τη Λίβερπουλ λόγω της επιθυμίας των Σενεγαλέζων, ο Σαντιό Μανέ έκανε ακόμα μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί...

Ποτέ άλλοτε στην καριέρα του ο Σαντιό Μανέ δεν έχει απασχολήσει τόσο τον Τύπο, τους φιλάθλους και τα social media με δηλώσεις του, όσο έχει κάνει τις τελευταίες ώρες.

Ο Σενεγαλέζος διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μετά τις φήμες περί αποχώρησης από τους «reds» με προορισμό το Μόναχο και τη Μπάγερν, δήλωσε -αφότου ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι οι συμπατριώτες του θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται με άλλη φανέλα- ότι θα κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι έκανε απλώς πλάκα και ότι ανήκει ακόμα στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ και σέβεται τον σύλλογο. Όμως δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου ακόμα μία του ατάκα.

Ο έμπειρος άσος παρότι είπε ότι δεν θα κάνει κάποιο άλλο σχόλιο σχετικά με το μέλλον του στα media, όταν ρωτήθηκε αν προτιμά την Μπάγερν ή την Μπαρτσελόνα (αμφότερες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν) εκείνος είπε:

«Και οι δύο ομάδες δεν είναι κακές, αλλά η ομάδα της καρδιάς μου είναι η Μαρσέιγ»

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα