Λίβερπουλ - Μανέ: Το μήνυμα αποχώρησης του Σενεγαλέζου σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής του (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ - Μανέ: Το μήνυμα αποχώρησης του Σενεγαλέζου σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής του (vid)

bet365

Ο Σαντιό Μανέ ενημερώθηκε από δημοσιογράφο πως το 60-70% των συμπατριωτών του θέλει την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ και παράδεχθηκε με δόση χιούμορ ότι θα κάνει αυτό που θέλουν εκείνοι.

Το μέλλον του Σαντιό Μανέ στη Λίβερπουλ παραμένει αμφίβολο και η επιθυμία του Σενεγαλέζου στράικερ όπως έχει αποτυπωθεί από γερμανικά και βρετανικά ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες είναι να αποχωρήσει από τους Reds, με πιθανότερο προορισμό τη Μπάγερν Μονάχου. Και μπορεί o 30χρονος επιθετικός αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο «στρατόπεδο» της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ωστόσο, εξακολουθεί να δέχεται ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον του και δεν διστάζει να ενισχύσει το κλίμα... αποχαιρετισμού.

Συγκεκριμένα, ο Μανέ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Σενεγάλης για το αν προτίθεται να φύγει από τη Λίβερπουλ, με τον δημοσιογράφο να τον ενημερώνει χαρακτηριστικά πως περίπου το 60-70% των Σενεγαλέζων θέλει να τον δει σε άλλη ομάδα! Η απάντησή του ήταν η εξής:

«Θα κάνω αυτό που θέλουν οι Σενεγαλέζοι. Σύντομα θα γνωρίζουμε τα πάντα», επιβεβαιώνοντας τις τάσεις φυγής του από τους Reds και ότι πολύ δύσκολα πια υπάρχει γυρισμός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα