«Η Παρί προσφέρει τρελά χρήματα στον Μπαπέ για να μείνει»

Κώστας Τόπας
«Η Παρί προσφέρει τρελά χρήματα στον Μπαπέ για να μείνει»

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα δίνει όλα για όλα προκειμένου να κρατήσει στο «Παρκ ντε Πρενς» το μεγάλο της αστέρι, Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει με υπομονή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη νέα σεζόν.

Οι Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν τον 23χρονο αστέρα τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Για να τον πείσουν να ανανεώσει τη συνεργασία της, η διοίκηση της Παρί του προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο.

Αυτό αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πεπεισμένη ότι η μεγάλη υπογραφή θα γίνει πραγματικότητα επειδή η προσφορά της βρίσκεται ήδη στα χέρια του Μπαπέ. Από την άλλη όμως ανέφερε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα αλλάξει τη γνώμη του 23χρονου αστέρα, προσφέροντας του ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

«Ο Μπαπέ έχει το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χέρια του, γι' αυτό οι Μαδριλένοι είναι σίγουροι και χαλαροί. Όμως πηγές κοντά στον Κιλιάν μου είπαν ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Η Παρί προσφέρει τρελά χρήματα για να μείνει μία ή δύο σεζόν ακόμη», αποκάλυψε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, μιλώντας στο «FiveUK».

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ότι Νάσερ Αλ-Κελαϊφί έριξε στο τραπέζι διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, ετήσιες απολαβές 50 εκατομμυρίων ευρώ και μπόνους υπογραφής ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόφαση πάντως από πλευράς Μπαπέ αναμένεται να έρθει στις 21 Μαΐου.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα