Μπαπέ: To «ηγεμονικό» συμβόλαιο που προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ: To «ηγεμονικό» συμβόλαιο που προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει... γη και ύδωρ στον Κιλιάν Μπαπέ για να τον κρατήσει στην «Πόλη του Φωτός» για τουλάχιστον μια ακόμα διετία.

Το «πόκερ» στο μεταγραφικό «σίριαλ» του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται. Η οικογένεια του Γάλλου σταρ βρίσκεται στη Ντόχα για συζητήσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Άραβες να προσπαθούν να κάνουν την ανατροπή και να κρατήσουν τον 23χρονο επιθετικό για τουλάχιστον μια ακόμα διετία στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την «Parisien» η τελική πρόταση που μετέφεραν οι Παριζιάνοι στην πλευρά του ποδοσφαιριστή περιλαμβάνει ένα στάνταρ ποσό 200 εκατομμυρίων ευρώ! Η Παρί προσφέρει διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, ετήσιες απολαβές 50 εκατομμυρίων ευρώ και μπόνους υπογραφής ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ισπανικού τηλεοπτικού προγράμματος «El Partidazo de Cope», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, η πλευρά του Κιλιάν Μπαπέ ζητάει επιπλέον 100 εκατομμύρια ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης για να «κλείσει» την υπόθεση, με τους «Μερένγκες» να εμφανίζονται αρνητικοί στις νέες απαιτήσεις του Γάλλου επιθετικού.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα