Μουντιάλ 2022: «Οι ιδιοκτήτες της Παρί επιθυμούν την πώλησή της»

Μουντιάλ 2022: «Οι ιδιοκτήτες της Παρί επιθυμούν την πώλησή της»

Newsroom
Μουντιάλ 2022: «Οι ιδιοκτήτες της Παρί επιθυμούν την πώλησή της»

bet365

Oι ιδιοκτήτες από το Κατάρ δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση στην Παρί και σκέφτονται την πώλησή της μετά το Μουντιάλ 2022.

Oι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν στο «στόχαστρο» εκτός από τους Μέσι - Νεϊμάρ και τη διοίκηση του κλαμπ, ζητώντας παραιτήσεις μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οργανωμένοι οπαδοί των Παριζιάνων με πανό και συνθήματα είχαν ζητήσει την παραίτηση των ιθυνόντων της ομάδας, ενώ ένα άλλο πανό ανέφερε «Επιστρέψτε την Παρί στον κόσμο της». Οι ιδιοκτήτες από το Κατάρ δεν είναι ενθουσιασμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, πολλά αστέρια είναι πιθανό να αποχωρήσουν το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μετά το Μουντιάλ. Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν, οι ιδιοκτήτες επιθυμούν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο να πουλήσουν τις μετοχές, με τον Αλ Κελαϊφί να αποχωρεί κι αυτός από την ομάδα. Απομένει να δούμε αν τα σενάρια επαληθευτούν και η Παρί Σεν Ζερμέν αλλάξει σελίδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα