Μαρσέιγ - Μονπελιέ 2-0: Με αέρα για τον... τελικό της Τούμπας!

Newsroom
Μαρσέιγ - Μονπελιέ 2-0: Με αέρα για τον... τελικό της Τούμπας!

bet365

Η Μαρσέιγ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μονπελιέ, πέρασε ξανά στη 2η θέση και θα παρουσιαστεί στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη. Πρόβλημα με Τσαλέτα Τσαρ.

Η Μαρσέιγ σε ένα ημίχρονο πήρε αυτό που ήθελε, επικράτησε 2-0 της Μονπελιέ του Καμπέλα (μπήκε ως αλλαγή), πέρασε ξανά στη 2η θέση και θα παρουσιαστεί στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Χόρχε Σαμπάολι προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, μιας και ξεκούρασε τον Ντιμίτρι Παγέ, ενώ δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και τους δύο μπακ Λιρόλα - Κολάσινατς). Ανησυχία για τον Τσαλέτα - Τσαρ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Σαμπάολι παρέταξε την Μαρσέιγ με σύστημα 4-3-3, ο Ματαντά κάτω από τα δοκάρια, Ρονζιέ στα δεξιά, Καμαρά, Σαλιμπά στο κέντρο της άμυνας και αριστερά ο Πέρες. Τριάδα στα χαφ ήταν οι Γκεντουζί, Γκουεγέ και Ζέρσον, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από τους Ουντέρ, Χαρίτ και Ντιένγκ. Θυμίζουμε, πως οι Καμαρά, Ντιένγκ και Ζέρσον είναι τιμωρημένοι.

Η Μαρσέιγ μπήκε δυνατά και στο 20ο λεπτό είχε πάρει προβάδισμα δύο γκολ. Στο 8ο λεπτό ο Ντιένγκ άνοιξε το σκορ για τους Μασσαλούς, ενώ στο 18ο λεπτό ο Ουντέρ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ κατέβασε ρυθμό ενόψει και της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, με τον Σαμπάολι να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Παγιέ.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Ρονζιέ (69' Λιρόλα), Καμαρά, Σαλιμπά, Πέρες, Γκεντουζί, Γκουεγέ (69' Κολάσινατς), Ζέρσον, Ουντέρ (60' Παγιέ), Χαρίτ, Ντιένγκ (60' Λουίζ Ενρίκε)

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στη Ligue 1:

Μπορντό - Μετζ 3-1
Ανζέ - Λιλ 1-1
Μπρεστ - Ναντ 1-1
Μονακό - Τρουά 2-1
Λανς - Νις 3-0
Στρασμπούρ - Λυών 1-1
Μαρσέιγ - Μονπελιέ 2-0

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα