Σέρχιο Ράμος: Επέστρεψε σε αποστολή της Παρί μετά από 2,5 μήνες!

Σέρχιο Ράμος: Επέστρεψε σε αποστολή της Παρί μετά από 2,5 μήνες!

Κώστας Τόπας
Σέρχιο Ράμος: Επέστρεψε σε αποστολή της Παρί μετά από 2,5 μήνες!

bet365

Επειτα από σχεδόν δυόμιση μήνες ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, για τον αγώνα κόντρα στη Λοριάν.

Τα προβλήματα για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό από τη μέρα που έχει μετακομίσει στο Παρίσι, δεν έχουν τελειωμό. Εως τώρα έχει προλάβει να αγωνιστεί μονάχα σε πέντε ματς, ενώ μόλις σε δυο εξ αυτών έβγαλε 90λεπτο.

Τελευταία του παρουσία στα γήπεδα ήταν στις 23 Ιανουαρίου, όταν κι αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεμ. Εκτοτε αναγκάστηκε να μείνει ξανά εκτός λόγω τραυματισμών για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας τα παιχνίδια της ομάδας του σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον συμπεριέλαβε ξανά στην αποστολή της Παρί, αυτή τη φορά για τον αγώνα κόντρα στη Λοριάν. Μπορεί βέβαια να μην βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο που θέλει ο Αργεντινός τεχνικός, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα