Σεχ Νιάς: Άντερλεχτ και Φίτεσε έκαναν «κρούση» στη Λιλ

Βασίλης Μπαλατσός
Σεχ Νιάς: Άντερλεχτ και Φίτεσε έκαναν «κρούση» στη Λιλ

bet365

Ο Σεχ Νιάς είναι στη πόρτα της «εξόδου» από τη Λιλ, με την Άντερλεχτ και τη Φίτεσε να έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους για να τον αποκτήσουν.

Το τέλος του Ιανουαρίου αναμένεται να μη βρει τον Σεχ Νιάς στις τάξεις της Λιλ. O 21χρονος χαφ στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές με τους πρωταθλητές Γαλλίας, όλες ως αλλαγή και με αθροιστικά 27 λεπτά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία η Νις έχει δεχτεί ήδη δυο προτάσεις για τον Σενεγαλέζο μεσοαμυντικό, ο οποίος είχε αγωνιστεί το πρώτο εξάμηνο του 2021 στον Παναθηναϊκό, με μορφή δανεισμού. Συγκεκριμένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει τόσο η Άντερλεχτ όσο και η Φίτεσε.

Οι «Λιλουά» εξετάζουν τις επιλογές του και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν πως θα διαχειριστούν τη περίπτωση του Αφρικανού χαφ, τον οποίον δεσμεύουν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα