Παναθηναϊκός: Ο Νιάς... κουμπώνει ακριβώς σε αυτό που ψάχνει

Παναθηναϊκός: Ο Νιάς... κουμπώνει ακριβώς σε αυτό που ψάχνει

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Νιάς... κουμπώνει ακριβώς σε αυτό που ψάχνει

bet365

Ο Σεχ Νιάς... νοστάλγησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει έναν αμυντικό μέσο με τα δικά του χαρακτηριστικά. Οι καλοκαιρινές επαφές, τα δεδομένα και το μέλλον που είναι ανοιχτό για όλα,

Ο Σεχ Νιάς... άναψε φωτιές με την ανάρτηση νοσταλγίας που έκανε το πρωί της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό, καθώς στη Λιλ δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής και είναι λογικό να μνημονεύει την εποχή, όπου ήταν βασικότατος στο Τριφύλλι στο μοναδικό εξάμηνο της καριέρας του, όπου ένιωθε και ήταν σημαντικός σε πρώτη ομάδα. Η ανάρτηση, βέβαια, του 21χρονου Σενεγαλέζου μέσου μπορεί να ερμηνευθεί και διαφορετικά. Ως ένα σημάδι υπενθύμισης προς τους πράσινους πως είναι και πάλι διαθέσιμος, καθώς έχει ζητήσει από την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να παραχωρηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είτε με πώληση είτε με μορφή δανεισμού. Για να παίζει, για να μην παραμένει στάσιμος, για να κάνει το βήμα της καθιέρωσης.

Όλα σε αυτά, σε μία εποχή, όπου όπως έχουμε αναφέρει, η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στο χειμερινό παζάρι είναι η απόκτηση ενός μέσου, ακριβώς με τα χαρακτηριστικά του Νιάς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε έναν παίκτη στο ᾽᾽6᾽᾽, που θα δίνει αξιόπιστες λύσεις στη μεσαία γραμμή και θα είναι σε θέση να προσφέρει ένταση, μαχητικότητα, ύψος και καλή πρώτη πάσα. Στην αναζήτηση αυτή ο νεαρός χαφ... κουμπώνει ιδανικά. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός ήταν σε επαφή με τους Γάλλους για έναν νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή αλλά τότε η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο Νιάς υπολογιζόταν αρχικά αλλά αυτό έμεινε στα λόγια και κάπως έτσι προέκυψαν τα νέα δεδομένα.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια νέα επαφή στο μέλλον ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με όσα έδειξε ο Νιάς στο σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί μία περίπτωση όπου ο σύλλογος αξίζει να επενδύσει σε αυτή, ώστε στο μέλλον να βγει απόλυτα κερδισμένος και να γεμίσει τα ταμεία του. Τα προσόντα και το πακέτο του υψηλόσωμου αμυντικού μέσου είναι ξεχωριστά και σίγουρα διαθέτει στοιχεία που λείπουν από τον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα