Ναντ - Λανς 3-2: Ζευγάρωσε τις νίκες με ονειρική ανατροπή στο 90'!

Newsroom
Ναντ - Λανς 3-2: Ζευγάρωσε τις νίκες με ονειρική ανατροπή στο 90'!

bet365

Από την κόλαση στον παράδεισο! Η Ναντ βρέθηκε να χάνει με δυο γκολ από τη Λανς, όμως έφερε τούμπα το ματς και πήρε ονειρικό τρίποντο με ανατροπή στο 90΄(3-2).

Το πρώτο τέταρτο έδειχνε να έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η Λανς βρισκόταν με δυο γκολ μπροστά στην έδρα της Ναντ και είχε βάλει πλώρη για μια άνετη νύχτα. Με πρωτοστάτη όμως τον Κόλο Μουάνι που πέτυχε δυο γκολ, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, έκαναν άνω - κάτω τα δεδομένα και τελικά πήραν επική νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις (3-2).

Παρά τα δυο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων με τους Κόστα (7΄) και Καλιμουέντο (14΄), ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ναντ είχε την απάντηση και ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε οκτώ λεπτά (49΄, 57΄).

Κι ενώ όλα έδειχναν πως τελικά οι δυο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Σιμόν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 90', γράφοντας το 3-2 και χαρίζοντας μια νίκη - όνειρο στους γηπεδούχους. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Ναντ να παίρνει δεύτερη σερί νίκη και να σκαρφαλώνει στη 10η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που η Λανς έχασε απρόσμενα έδαφος και περιορίστηκε στην 5η θέση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα