Τσίνα Σουάρες: «Δεν θεωρώ πως η μονογαμία είναι φυσιολογική»

Τσίνα Σουάρες: «Δεν θεωρώ πως η μονογαμία είναι φυσιολογική»

Newsroom
Τσίνα Σουάρες: «Δεν θεωρώ πως η μονογαμία είναι φυσιολογική»

bet365

Αποκαλυπτική ήταν στην Τσίνα Σουάρες πρώτη της συνέντευξη μετά τον σάλο που προκάλεσε ως το... τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα.

Η πέτρα του σκανδάλου που προκάλεσε τον... προσωρινό χωρισμό του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα σπάει επιτέλους τη σιωπή της. Η Τσίνα Σουάρες μίλησε για πρώτη φορά για το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστές το πιο διάσημο ζευγάρι στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας πως δεν πιστεύει πλέον στις μονογαμικές σχέσεις.

«Δεν νομίζω πως η μονογαμία είναι φυσιολογική. Δεν ήμουν ποτέ 20 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο και δεν το έχω βιώσει. Έχω ανάμεικτα αισθήματα. Πάντα είχα μονογαμικές σχέσεις, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:

«Πάντα ζητούν από τις γυναίκες εξηγήσεις. Από το σχολείο κιόλας και με κάθε τρόπο. Η γυναίκα που επιλέγει να μην έχει παιδιά, εκείνη που έχει πολλά, η άλλη που είναι χωρισμένη, η γυναίκα που έχει πολλούς άντρες, για όλες υπάρχει μια ταμπέλα. Και υπάρχει έχθρα ανάμεσα στις γυναίκες που είναι τρομερό. Είναι η γυναίκα που κατακρίνει μια άλλη γυναίκα, αυτό συμβαίνει συχνά. Υπάρχουν γυναίκες που μιλούν αφ΄υψηλού, χωρίς καμία συμπόνια. Υπάρχουν γυναίκες που είναι οι πρώτες που θα δείξουν με το δάχτυλο μια άλλη γυναίκα. Κι αυτό γίνεται επειδή μας χειραγωγούν και βάζουν τον ανταγωνισμό μέσα στο κεφάλι μας».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα