Ανρί για Λυών - Μαρσέιγ: «Ακόμη ένα ματς διακόπηκε από ηλίθιους»

Νίκος Κικίδης
Ανρί για Λυών - Μαρσέιγ: «Ακόμη ένα ματς διακόπηκε από ηλίθιους»

bet365

Το ντέρμπι Λυών - Μαρσέιγ οδηγήθηκε σε διακοπή και ο Τιερί Ανρί δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί φέτος στα γαλλικά γήπεδα.

Συνήθεια που έγινε... λατρεία. Ακόμη ένα παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή, καθώς στην αναμέτρηση Λυών - Μαρσείγ, ο Παγιέ δέχθηκε μπουκάλι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Κατευθείαν ο ρέφερι ανέστειλε την ποδοσφαιρική δραστηριότητα και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, σκηνικό πάντως που έχουμε δει να συμβαίνει κατά συρροή τη φετινή σεζόν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το νέο περιστατικό μάλιστα προκάλεσε την οργή του Τιερί Ανρί, ο οποίος μιλώντας στο Prime Video δεν μάσησε τα λόγια του και αποκάλεσε ηλίθιους τους οπαδούς που καταφεύγουν σε τέτοιες συμπεριφορές.

«Το Λυών - Μαρσέιγ είναι ένα ματς που τραβάει τα βλέμματα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να το παρακολουθήσουν. Αλλά για ακόμη μια φορά, είδαμε ένα ματς να διακόπτεται από ηλίθιους. Δεν θέλω οι Άγγλοι, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί να βλέπουν έτσι το γαλλικό πρωτάθλημα. Στην Αγγλία οι οπαδοί αποβάλλονται δια παντός από τα γήπεδα. Όχι απλά για ένα - δυο μήνες, για εφ΄όρου ζωής» ήταν τα λόγια του.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LIGUE 1 NEWS FEED