Σισέ: «Ο Μπεν Αρφά είναι ισάξιος του Μέσι»

Σισέ: «Ο Μπεν Αρφά είναι ισάξιος του Μέσι»

bet365

Ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί, τονίζοντας ότι ο Χατέμ Μπεν Αρφά στα... καλά του είναι ισάξιος του Λιονέλ Μέσι.

Στην κατηγορία «αιώνιων ταλέντων» ή των παικτών που αδίκησαν τους εαυτούς τους βάσει του ταλέντου τους, ο Χατέμ Μπεν Αρφά κατατάσσεται αναμφίβολα στις πρώτες θέσεις. Ο 34χρονος πια Γάλλος, ο οποίος έχει «παίξει» αρκετές φορές για τον Ολυμπιακό, ήταν ο ορισμός του wonderkid όταν συστήθηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Λυών. Ωστόσο, έκτοτε πραγματοποιεί μια καριέρα γεμάτη μεταπτώσεις και με ελάχιστες εκλάμψεις, ενώ πλέον βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Μπορντό στο τέλος της σεζόν. Για τον Τζιμπρίλ Σισέ, όμως, το ταλέντο του άλλοτε συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ και την εθνική Γαλλίας, τον βάζει στην ίδια εξίσωση με τον Λιονέλ Μέσι!

Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, μιλώντας σε κανάλι στο YouTube για τη γενιά Γάλλων παικτών του '87 όπως ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Σαμίρ Νασρί, έπλεξε το εγκώμιο του Μπεν Αρφά με μια ιδιαίτερα... κολακευτική σύγκριση, λέγοντας ξεκάθαρα ότι τον θεωρεί ισάξιο του Αργεντίνου «μάγου».

«Τεχνικά, ίσως ακουστώ τρελός αλλά πιστεύω ότι ο Μπεν Αρφά σε ένα καλό επίπεδο είναι το ίδιο καλός με τον Μέσι. Τον έχω δει να κάνει απίθανα πράγματα. Θα το ξαναπώ, ο Χατέμ στα καλύτερά του είναι ο ίδιος ο Μέσι». Συμφωνείτε με τον παλαίμαχο φορ;

Θυμηθείτε τις κορυφαίες στιγμές «μαγείας» του Χατέμ Μπεν Αρφά:

@Photo credits: INTIME
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα