Μπαπέ: «Η απόφαση μου να φύγω δεν έχει αλλάξει ακόμα και μετά την άφιξη του Μέσι»

Μπαπέ: «Η απόφαση μου να φύγω δεν έχει αλλάξει ακόμα και μετά την άφιξη του Μέσι»

Κώστας Τόπας
Μπαπέ: «Η απόφαση μου να φύγω δεν έχει αλλάξει ακόμα και μετά την άφιξη του Μέσι»

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ έσπασε την σιωπή του με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «L'Equipe», δείχνοντας γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός συνεχίζει τις συνεντεύξεις στη Γαλλία, καθώς μετά τα όσα ανέφερε στο «RMC Sport» για το μέλλον του, άνοιξε τα χαρτιά του και στην «L' Equipe».

Ετσι λοιπόν ο Κιλιάν Μπαπέ, τόνισε πως ναι με θα σεβαστεί το συμβόλαιο του και θα δίνει το καλύτερο του εαυτό για όσο καιρό ακόμα βρίσκεται στην Παρί, ωστόσο εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ.

«Όταν ο πρόεδρος της ομάδας σου δηλώνει δημοσίως πως δεν θα σε αφήσει να φύγεις, σε στενοχωρεί λίγο. Δεν θα σας πω ψέματα, είπα στον εαυτό μου πως: "Αν δεν μείνω ελεύθερος, τότε τι θα γίνει με μένα;". Αν έφευγα το καλοκαίρι που μας πέρασε θα το έκανα μόνο για να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν πρόκειται ποτέ να δείτε να έχω περίεργη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο, επειδή έμεινα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήρθα εδώ ενώ ήμουν 18 χρονών και έχω πετύχει εκπληκτικά πράγματα. Δεν ξέρω το τι θα γίνει στο μέλλον. Αν μου έλεγαν πως κάποια στιγμή ο Μέσι θα παίξει στην Παρί, τότε δεν θα τον πίστευα.

Δεν έχω αλλάξει την απόφασή μου, λόγω της άφιξης του Λιονέλ Μέσι. Είναι προνόμιο να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ μας, αλλά έχω πάρει τις αποφάσεις μου και το έχω σκεφτεί πολύ.

Πριν από το Euro, είπα στην διοίκηση ότι δεν θέλω να ανανεώσω και μετά το Euro είπα ότι θέλω να φύγω. Η φιλοδοξία μου ήταν να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά χέρι -χέρι. Οταν είπα ότι θέλω να αποχωρήσω, θα το έκανα για την Ρεάλ. Εκείνη μου έκανε προσφορά. Θεώρησε ότι ο χρόνος μου στην Παρί τελείωσε. Το να αποχωρήσω ήταν το επόμενο λογικό βήμα στην καριέρα μου», ήταν τα λόγια του Μπαπέ στο γαλλικό Μέσο για το μέλλον του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Νεϊμάρ και την παρεξήγηση που είχε προηγηθεί πριν από μερικές ημέρες.

«Ναι, αποκάλεσα τον Neymar "χαζό" επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος με μια πάσα. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό, αμέσως μετά, του μίλησα για αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα