Μέσι: Οι γιοι του στην ακαδημία της Παρί (pics)

Μέσι: Οι γιοι του στην ακαδημία της Παρί (pics)

Μέσι: Οι γιοι του στην ακαδημία της Παρί (pics)

bet365

«Παιδομάζωμα» με άρωμα... Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να «στρατολογούν» στην ακαδημία τους τους δυο γιους του pulga.

Στο κυνήγι της...κληρονομικότητας φαίνεται πως ποντάρει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της και στο ταλέντο των δυο του γιών.

Μπορεί η οικογένεια να παραμένει ακόμα σοκαρισμένη από την απροσδόκητη αποχώρησή της από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι, όμως στη γαλλική πρωτεύουσα έχουν βάλει στόχο να τους χρυσώσουν το χάπι το συντομότερο δυνατό.

Με βάση αυτή το σκεπτικό, οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να κάνουν και τους δυο γιους του Πούλγκα, Ματέο και Τιάγκο, να δουν την Παρί ως το νέο τους σπίτι, «στρατολογώντας» τους στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο μόλις 5 ετών Τιάγκο θα αγωνίζεται με την U5 του συλλόγου, ενώ ο 8χρονος Ματεό με την u9. Μάλιστα, τα ίδια βήματα θα ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το νεότερο μέλος της οικογένειας, Τσίρο, ο οποίος μόλις κλείσει τα 5 του χρόνια θα φορέσει για πρώτη φορά τα χρώματα της πρώτης του ομάδας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα