Μετά τον Μπαπέ, ποιος;

Μετά τον Μπαπέ, ποιος;

Μετά τον Μπαπέ, ποιος;

bet365

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν φουντώσει και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει κάποιους από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γάλλου σούπερ σταρ στην επιθετική γραμμή των Παριζιάνων.

Χάρι Κέιν

Όλο το καλοκαίρι, το όνομά του βρίσκεται συνεχώς στη μεταγραφική επικαιρότητα. Και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ τον έχουν πολιορκήσει, όμως η Τότεναμ δεν έχει πει το πολυπόθητο «ναι» σε καμία. Ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «πετεινούς», προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα που θα κατακτήσει – επιτέλους – κάποιον τίτλο. Για τον Κέιν, το «δέλεαρ» της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι μεγάλο (αν και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αγγλία) για τρεις λόγους. Πρώτον με την Παρί θα κατακτήσει κατά 99% κάποιον τίτλο, δεύτερον θα έχει την ευκαιρία να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι και τρίτον θα αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί ιδανικά στην Τότεναμ.

kan

Κριστιάνο Ρονάλντο

Θα πρόκειται για το απόλυτο «μπαμ» όλων των εποχών. Μετά από μια 15ετία τεράστιας κόντρας, να αγωνιστούν μαζί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι. Πριν λίγο καιρό, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Αργεντινός δεν αγωνίζεται πια στην... απλησίαστη - για τον CR7 – Μπαρτσελόνα, ενώ η νυν ομάδα του είναι από τις ελάχιστες που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και η Παρί αποτελεί έναν πιθανό προορισμό. Μια τριάδα (Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ) που αν δημιουργηθεί θα είναι η κορυφαία στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

ron

Λουίς Σουάρες

Πριν από ένα χρόνο, ο Ρόναλντ Κούμαν έκρινε πως λόγω ηλικίας ο Σουάρες δεν είχε να προσφέρει κάτι παραπάνω στην Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε τις απαντήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, αφού οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του τίτλου, με τον ίδιο να σημειώνει 21 τέρματα. Έτσι, απέδειξε πως ακόμα και στα 34, η εκτελεστική του δεινότητα παραμένει αναλλοίωτη. Το 2017, η αποχώρηση του Νεϊμάρ από το Καμπ Νου έσπασε την εκπληκτική τριπλέτα “MSN”, όμως τέσσερα χρόνια μετά έχει την ευκαιρία να δημιουργηθεί ξανά. Άλλωστε, ο Μέσι είναι κολλητός φίλος με τον Σουάρες και μια πιθανή επανένωσή τους θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

sua

Ριτσάρλισον

Σίγουρα πρόκειται για το λιγότερο «λαμπερό» όνομα αυτής της λίστας. Αυτό όμως δε μειώνει τις πιθανότητες να είναι τελικά εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, σε περίπτωση αποχώρησης. Ίσα-ίσα, το αντίθετο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος φορ έχει και τις... ευλογίες του Νεϊμάρ, ο οποίος φέρεται να έχει προτείνει στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν την απόκτηση του άσου της Έβερτον και συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έντονο «φλερτ» και μένει να αποδειχθεί, αν μετατραπεί σε... γάμο.

ric

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα