Θαυμαστές την έπεσαν στον Νεϊμάρ και προσπάθησαν να του κλέψουν τα παπούτσια (vid)

Κώστας Τόπας
Θαυμαστές την έπεσαν στον Νεϊμάρ και προσπάθησαν να του κλέψουν τα παπούτσια (vid)

bet365

Σοκαρισμένος έμεινε ο Νεϊμάρ όταν είδε μία ομάδα νεαρών θαυμαστών, να τρέχει προς το μέρος του, προκειμένου να του πάρει τα παπούτσια που φορούσε.

Η Βραζιλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ισημερινό (05/06, 03:30) στο πλαίσιο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ώρα που ο Νεϊμάρ μετέβαινε το βράδυ της Πέμπτης (03/06) στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της «Σελεσάο», μερικοί νεαροί θαυμαστές του, ξέφυγαν από τους άνδρες ασφαλείας κι έτρεξαν προς το μέρος του.

Ωστόσο, σκοπός τους δεν ήταν να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, αλλά να του πάρουν τα παπούτσια. Μάλιστα, ένας θαυμαστής του έπεσε με φόρα στα πόδια του «Νεϊ», αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Παρά το γεγονός ότι οι μικροί θαυμαστές του Βραζιλιάνου κατάφεραν να του βγάλουν τα παπούτσια, στο τέλος έφυγαν με άδεια χέρια...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LIGUE 1 NEWS FEED