La Liga: Στις 19:00 οι μάχες για τον τίτλο και τον υποβιβασμό λόγω… Eurovision

Gazzetta team
La Liga: Στις 19:00 οι μάχες για τον τίτλο και τον υποβιβασμό λόγω… Eurovision

bet365

Αλλαξε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής η Ισπανική Λίγκα ώστε να μην πέσουν τα ματς για τον τίτλο πάνω στον τελικό της Eurovision

Αλλαγές στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής έκανε η La Liga.

Με τα πράγματα να παραμένουν ρευστά τόσο για τον τίτλο, όσο και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, για λόγους αξιοπιστίας όλα τα ματς που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 19:00.

Αν και συνηθίζεται από την Λίγκα τα ματς που κρίνουν το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική να παίζονται σε prime time ζώνη για τηλεοπτικούς λόγους, φέτος αποφασίστηκε να γίνουν νωρίτερα, καθώς θέλουν να αποφύγουν την «σύγκρουση» με ένα άλλο γεγονός που κάθε χρόνο κυριαρχεί στους τηλεοπτικούς δέκτες: την Eurovision.

Το Σάββατο το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού στην Ολλανδία και υπό τον φόβο πως αυτό θα ρίξει την τηλεθέαση στην μάχη του τίτλου μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, η La Liga, αποφάσισε να πάει τις αναμετρήσεις στις 7 το απόγευμα, όπως αναφέρει η Marca.

Επτά ματς θα γίνουν το Σάββατο το απόγευμα (τα έξι από αυτά με βαθμολογικό ενδιαφέρον), ενώ τα άλλα τρία που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα γίνουν Παρασκευή (Λεβάντε - Κάντιθ) και Κυριακή (Σεβίλλη - Αλαβές, Γρανάδα - Χετάφε).

Ενας άλλος λόγος που έγιναν οι αλλαγές, είναι πως η Βιγιαρεάλ, που φιλοξενείται από την Ρεάλ, καίγεται κι αυτή για νίκη ώστε να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη και του χρόνου, ενώ διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι είχε οριστεί το ματς την Κυριακή, ενώ τέσσερις ημέρες μετά παίζει στον τελικό του Europa League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στην La Liga

Παρασκευή 21/5 (22:00)

Λεβάντε-Κάντιθ

Σάββατο 22/5 (19:00)

Θέλτα-Μπέτις

Εϊμπάρ-Μπαρτσελόνα

Ουέσκα-Βαλένθια

Οσασούνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ

Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Ελτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κυριακή 23/5

Γρανάδα-Χετάφε (19:30)

Σεβίλη-Αλαβές (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο «τελειωμένος» Λουίς Σουάρες οδηγεί την Ατλέτικο στον τίτλο (pics & vids)

Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο σε 10 παίκτες! (pic)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα