Novileague με Λεβάντε-Μπαρτσελόνα και Μέσι

Gazzetta team
Novileague με Λεβάντε-Μπαρτσελόνα και Μέσι

bet365

Φτάσαμε στην 88η αγωνιστική της Novileague κι έχουμε το ματς της Λεβάντε με τη Μπαρτσελόνα.

Πλέον βρισκόμαστε στην 88η αγωνιστική της Novileague. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη Novileague έχει 100 αγωνιστικές για το μεγάλο έπαθλο που δεν είναι άλλο από το 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 ακριβές σκορ).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Όμως υπάρχουν και τα μίνι πρωταθλήματα. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο όποιος δεν έχει μπει ακόμα στη Νοvileague μπορεί να συμμετάσχει ακόμα και σήμερα. Κι αυτό γιατί κάθε 20 αγωνιστικές έχουμε νέο μίνι πρωτάθλημα που δίνει επιπλέον 20.000 ευρώ για όποιον τερματίσει πρώτος στο ακριβές σκορ αλλά και σε αυτόν που θα τερματίσει πρώτος στην κατηγορία σκόρερ (από 2.000 ευρώ θα πάρουν οι δεύτεροι στα συγκεκριμένα μίνι πρωταθλήματα).

Πάμε τώρα για το ματς της 88ης αγωνιστικής και το ντέρμπι της Λεβάντε με τη Μπαρτσελόνα για την La Liga. Θα διαλέξουμε ακριβές σκορ 1-3. Έχει βγει over 2.5 στα 7/10 τελευταία ματς. Η Λεβάντε έχει δεχθεί γκολ στα 15 από τα τελευταία 17 εντός έδρας παιχνίδια της. Από την άλλη η Μπάρτσα σκοράρει στα 15/17 τελευταία ματς σαν φιλοξενούμενη.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Οσον αφορά τον σκόρερ, επιλογή μας είναι φυσικά ο φοβερός και τρομερός Λίο Μέσι.

Σε ότι έχει να κάνει με τις βαθμολογίες για το 5ο μίνι πρωτάθλημα, 10 άτομα είναι στην κορυφή με 3 σωστές προβλέψεις σε σκορ, ενώ υπάρχουν 10 άτομα επίσης που βρήκαν 4 σκόρερ.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα