Πικέ σε Σουάρες: «Χοντρούλη, μη παίζεις μαζί μας...» (vid)

Gazzetta team
Πικέ σε Σουάρες: «Χοντρούλη, μη παίζεις μαζί μας...» (vid)

bet365

To... θέατρο του Σουάρες που εκβίασε πέναλτι στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο, προκάλεσε τον εκνευρισμό του Πικέ που τον αποκάλεσε... χοντρούλη.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να συνεργάστηκε άψογα με τον Ζεράρ Πικέ στα επτά χρόνια παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι συνήθειες… δεν άλλαξαν ούτε απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Ο Ουρουγουανός σε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι κορυφής προσπάθησε να προλάβει μία έξοδο του Τερ Στέγκεν, με τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα να τον βρίσκει ελαφρά στο κεφάλι. Ο Σουάρες έκανε ωστόσο λες και τον… πυροβόλησαν, με τον Γερμανό τερματοφύλακα, αλλά και τον Ζεράρ Πικέ να μην κρύβουν την ενόχλησή τους με το θέατρο του πρώην συμπαίκτη τους.

Ο Τερ Στέγκεν γεμάτος… απόγνωση φώναξε το όνομά του, με τον Πικέ ωστόσο να πετάει θυμική ατάκα: «Χοντρούλη, μη παίζεις μαζί μας».

Ο Σουάρες σηκώθηκε και απευθύνθηκε στον Τερ Στέγκεν: «Με ακούμπησες ή όχι;», με τον γκολκίπερ τον Καταλανών να απαντά σε ήρεμο ύφος: «Το χέρι μου ήταν, αν ήταν το πόδι οκ, αλλά έλα τώρα...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα