Σεβίλλη - Γρανάδα 2-1: Συνεχίζει την τρελή κούρσα και τα όνειρα για το πρωτάθλημα (vid)

Σεβίλλη - Γρανάδα 2-1: Συνεχίζει την τρελή κούρσα και τα όνειρα για το πρωτάθλημα (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη - Γρανάδα 2-1: Συνεχίζει την τρελή κούρσα και τα όνειρα για το πρωτάθλημα (vid)

bet365

H Σεβίλλη συνεχίζει την απίθανη σεζόν της, νίκησε 2-1 τη Γρανάδα με τα γκολ των Ράκιτις, Οκάμπος σε ένα θεότρελο φινάλε (λάθος του διαιτητή με τις καθυστερήσεις) και με το πέμπτο σερί τρίποντο παραμένει πάντα στο κόλπο του τίτλου!

Με πατημένο το πόδι στο γκάζι συνεχίζει η Σεβίλλη στην τρελή σεζόν της. Οι «νερβιονένσες» δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από τη Γρανάδα, πανηγύρισαν τη νίκη (2-1) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», το πέμπτο σερί τρίποντο και παραμένουν πάντα στο κόλπο διεκδίκησης του πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 15ο λεπτό σε ανατροπή του Πάπου Γκόμες. Στο 16' ο Ίβαν Ράκιτιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0. Στο 53' ο Πάπου Γκόμες μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Ντε Γιονγκ άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο Οκάμπος νίκησε τον Σίλβα και έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε η Γρανάδα ήταν να μειώσει στο τέλος και να βάλει πίεση και άγχος στη Σεβίλλη. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε χέρι του Ακούνια, ο Σολδάδο εκτέλεσε εύστοχα, νίκησε τον Μπόνο και έκανε το 2-1 στο 90ό λεπτό.

Στο φινάλε συνέβη κάτι πρωτόγνωρο. Ο διαιτητής είχε δείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και σφύριξε τη λήξη στα τρία! Οι παίκτες της Σεβίλλης πήγαν στα αποδυτήρια, έβγαλε μπλούζες, παπούτσια, κάλτσες, αλλά της Γρανάδα έμειναν στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτύρονται. Ο ρέφερι παραδέχτηκε το λάθος του και γύρισε τους γηπεδούχους για να παίξουν το εναπομείναν λεπτό. Τίποτα δεν άλλαξε... πάντα στο κόλπο του τίτλου η ομάδα του Λοπετέγκι.

H Θέλτα νίκησε με το ίδιο σκορ (2-1) στο Βίγκο την Οσασούνα και χαμογέλασε ξανά μετά από τις 4 Απριλίου, όταν είχε νικήσει στη Βιτόρια την Αλαβές. Ο Ιάγο Άσπας άνοιξε το σκορ για τους Γαλιθιάνους στο 42ο λεπτό, ενώ ο Χέισον Μουρίγιο στο 64ο λεπτό έκανε το 2-0. Η ομάδα από την Παμπλόνα μείωσε στο 77ο λεπτό με την εκτέλεση πέναλτι του Ρομπέρτο Τόρες, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα