Βαλένθια – Αλαβές 1-1: Τώρα κινδυνεύουν οι Νυχτερίδες (vids)

Gazzetta team
Βαλένθια – Αλαβές 1-1: Τώρα κινδυνεύουν οι Νυχτερίδες (vids)

bet365

Λίγο έλειψε να ηττηθεί η Βαλένθια εντός. Ισοφάρισε στο 90', αλλά βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει νίκη για πέντε σερί αγωνιστικές, με την Αλαβές να ανεβαίνει στο +2.

Τρομερά χάλια από τη Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες βιώνουν μία από τις χειρότερες σεζόν στη σύγχρονη ιστορία τους στη La Liga. Και πάλι καλά που κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (1-1) στο “Μεστάγια” με την αδύναμη Αλαβές. Σε ένα έντονο φινάλε στο ματς, οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Γκουιντέτι (84'), αλλά δεν άντεξαν στο τέλος και ο Γκαγιά στο 90' έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη, βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη (+7), ενώ η Αλαβές είναι στο +2.


Οι πρώην της ΑΕΚ, Μπογιέ, Κάλα, αλλάζουν τις ισορροπίες της παραμονής

Νωρίτερα, στη μάχη της παραμονής, η Ελτσε επικρατούσε 1-0 της Λεβάντε και ανέβαινε έπειτα από καιρό εκτίς της ζώνης του υποβιβασμού. Το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους χάρισε με γκολ του (32') ο πρήν της ΑΕΚ, Λούκας Μπογιέ, φτάνοντας τα έξι στη La Liga. Η Ελτσε προσπέρασε τη Βαγιαδολίδ, καθώς η Κάντιθ της πήρε το 1-1 με γκολ ενός άλλου πρώτην τηε ΑΕΚ, του Χουάν Κάλα, που ισοφάρισε στο 64'). Η Βαγιαδολίδ είχε προηγηθεί στο 14' με τον Πλάνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα