Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είμαι και ο καλύτερος προπονητής»

Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είμαι και ο καλύτερος προπονητής»

Gazzetta team
Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είμαι και ο καλύτερος προπονητής»

bet365

Με περίσσιο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε σε όσους τον χαρακτηρίζουν «τυχερό» ως προπονητή, δηλώνοντας ότι δεν είναι ο… χειρότερος, αλλά σίγουρα ούτε και ο καλύτερος!

Έχει οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τρία διαδοχικά Champions League, την έχει βάλει στις «ράγες» και για έναν τέταρτο τελικό (πρώτο της δεύτερης θητείας του), αλλά ακόμη οι «φωνές» των επικριτών φτάνουν στα αυτιά του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός, όμως, όπως πάντα, μένει ατάραχος και ξέρει πώς να σβήνει τη «φωτιά» σε κάθε συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για εκείνους που τον θεωρούν «τυχερό» ενόψει του ματς με τη Χετάφε, στο οποίο υποχρεώθηκε να κατεβάσει 16μελη αποστολή με τρεις τερματοφύλακες, ο Ζιζού λειτούργησε με (αυτο)σαρκασμό και χάρισε μοναδική ατάκα, παραδεχόμενος ότι… δεν είναι και ο καλύτερος coach που υπάρχει!

«Κάποιοι λένε ότι είμαι τυχερός προπονητής. Είναι αλήθεια ότι είμαι τυχερός. Τυχερός που προπονώ αυτή την ομάδα και βρίσκομαι σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν πιστεύω ότι είμαι άθλιος προπονητής, αλλά σίγουρα δεν είμαι και ο καλύτερος που κυκλοφορεί τριγύρω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα