Μπιλμπάο - Αλαβές 0-0: Με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα και τον τελικό (vids)

Gazzetta team
Μπιλμπάο - Αλαβές 0-0: Με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα και τον τελικό (vids)

bet365

Ο Μαρθελίνο ξεκίνησε μόνο τον τερματοφύλακα από τους βασικούς και η Μπιλμπάο που είχε το μυαλό στον τελικό του Copa del Rey (17/4, 22:30) με την Μπαρτσελόνα, έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Αλαβές. Διπλό (0-1) στο Χετάφε η Κάντιθ, μπλέκουν οι Μαδριλένοι.

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την ήττα από τη Σοθιεδάδ στον τελικό του... περυσινού Copa del Rey - διεξήχθη λόγω κορονοϊού και ανωμαλιών στο καλεντάρι στις 3 Απριλίου - η Μπιλμπάο. Τα «λιοντάρια» έμειναν στο 0-0 στο «Νουέβο Σαν Μαμές» για την 30ή αγωνιστική της ισπανικής Liga με την ουραγό Αλαβές.

Ο Μαρθελίνο άλλαξε όλη την ενδεκάδα και από τους βασικούς ξεκίνησε μόνον ο τερματοφύλακας, Ουνάι Σιμόν. Κι αυτό γιατί σε μία εβδομάδα (17/4, 22:30) ακολουθεί ο τελικός του Copa del Rey για την τρέχουσα σεζόν με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (και πάλι) στην Καρτούχα της Σεβίλλης.

Στο τελευταίο μισάωρο πέρασαν οι Ντάνι και Ραούλ Γκαρθία, ο Ινιάκι και ο Μουνιαΐν, αλλά η ομάδα της Βιτόρια με νέο προπονητή - Καγέχα αντί Αμπελάρδο (o οποίος μίλησε στο gazzetta.gr για την προ 19 ετών αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό) - και ήρωα τον τερματοφύλακα , Φερνάντο Πατσέκο κράτησε απαραβίαστη την εστία της κι έφυγε με το βαθμό.

Διπλό η Κάντιθ, μπλέκουν οι Μαδριλένοι

Η Κάντιθ πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα μετά από όσα συνέβησαν στο ματς με τη Βαλένθια και το συμβάν ανάμεσα στον Κάλα και τον Ντιακαμπί. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ αθωώθηκε - η Liga δεν βρήκε ενδείξεις ρατσιστικής επίθεσης - και ξεκίνησε βασικός στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ».

Οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με τη νίκη (0-1) χάρη στο αυτογκόλ του Τιμόρ και η ομάδα - πρότυπο των περασμένων σεζόν, Χετάφε, μπλέκει θεωρητικά για την παραμονή της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα