Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Δεν προλαβαίνει το Clásico ο Πικέ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Δεν προλαβαίνει το Clásico ο Πικέ

bet365

Χωρίς τον Ζεράρ Πικέ αναμένεται να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ, καθώς ο Ισπανός στόπερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ζεράρ Πικέ είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Σεβίλλη στο γόνατο. Παρόλα αυτά έμεινε μέχρι το τέλος στο ματς, μη θέλοντας να εγκαταλείψει την ομάδα του.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιβαρυνθεί και το πρόβλημα τραυματισμού του να μεγαλώσει. Οι «μπλαουγκράνα» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν πως ο Πικέ αντιμετωπίζει θέμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο έμπειρος στόπερ όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στην αγωνιστική δράση και να βοηθήσει ξανά την ομάδα του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο προπονητής του Ρόναλντ Κούμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του και στο Clásico το Σάββατο (10/04, 22:00) μιας και ο 34χρονος αμυντικός δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τότε

Πάντως η Μπαρτσελόνα δεν είναι η μοναδική οποία θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς και η Ρεάλ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Σέρχιο Ράμος, Εντέν Αζάρ, Ντανιέλ Καρβαχάλ αλλά και τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος προσφάτως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα