Το γκολ με το οποίο ο Μπόνο έγραψε ιστορία εις διπλούν! (vids)

Gazzetta team
Το γκολ με το οποίο ο Μπόνο έγραψε ιστορία εις διπλούν! (vids)

bet365

Ο Γιασίν Μπόνο έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Σεβίλλης που σκοράρει σε αγώνα της La Liga η οποία, για πρώτη φορά σε μια ίδια σεζόν, έχει γκολ από δύο διαφορετικούς τερματοφύλακες.

Ιστορία εις διπλούν έγραψε στο «Χοσέ Θορίγια» του Βαγιαδολίδ ο Γιασίν Μπόνο. Ο Μαροκινός τερματοφύλακας της Σεβίλλης, με το γκολ που σημείωσε στη τελευταία... ανάσα του αγώνα με την τοπική ομάδα, έγινε ο πρώτος γκολκίπερ στην ιστορία της ομάδας της Ανδαλουσίας που σκοράρει σε ματς της La Liga. Ο τελευταίος γκολκίπερ που σκόραρε σε ανοιχτό παιχνίδι (και όχι με πέναλτι ή φάουλ) ήταν ο Ντάνι Αρανθουμπία, για λογαριασμό της Λα Κορούνια σε αγώνα με την Αλμερία, στις 20 Φεβρουαρίου του 2011.

Συν τοις άλλοις, η φετινή σεζόν του ισπανικού πρωταθλήματος είναι ιστορική, αφού για πρώτη φορά στην ίδια αγωνιστική περίοδο σημειώθηκαν γκολ δύο από διαφορετικούς τερματοφύλακες. Είχε προηγηθεί το πέναλτι – γκολ του γκολκίπερ της Έιμπαρ (και από του χρόνου της... Σεβίλλης!) Μάρκο Ντιμίτροβιτς εις βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα