Μέσι – Μπαρτσελόνα: Οι θρυλικοί συμπαίκτες του τον αποθεώνουν με μία λέξη (vid)

Μέσι – Μπαρτσελόνα: Οι θρυλικοί συμπαίκτες του τον αποθεώνουν με μία λέξη (vid)

Gazzetta team
Μέσι – Μπαρτσελόνα: Οι θρυλικοί συμπαίκτες του τον αποθεώνουν με μία λέξη (vid)

bet365

Δεκάδες πρώην και νυν συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αποθέωσαν τον Αργεντινό με μία λέξη, μετά την ισοφάριση του ρεκόρ του Τσάβι Ερνάντεθ στο Νο1 των συμμετοχών του συλλόγου. Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Ένα (κοινό) ρεκόρ, που είναι έτοιμο να του πιστωθεί εξ ολοκλήρου. 767 συμμετοχές, που στην πλειονότητά τους αντάμειψαν τον κάθε πιστό «εραστή» της μπάλας και 10 (από τις πολλές) στις οποίες «συγκλόνισε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Λιονέλ Μέσι στέκεται στην απόλυτη κορυφή της Μπαρτσελόνα, ισοφαρίζοντας τον Τσάβι στο Νο1 με τις περισσότερες εμφανίσεις και οι πρώην και νυν αγαπημένοι του συμπαίκτες… στάζουν μέλι.

Μετά την «παρέλασή» τους σε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του ματς με την Ουέσκα, όπου πανηγύριζαν με τα δάχτυλα υψωμένα στον ουρανό, όπως και ο Αργεντινός legend έπειτα από τη γκολάρα που πέτυχε, η Μπάρτσα επιφύλαξε ακόμη μία έκπληξη τιμής. Ακόμη περισσότεροι συμπαίκτες, από τους Ντέκο, Ροναλντίνιο, Εθκέρο, Μπελέτι, Σαβιόλα, Μάρκες των πρώτων χρόνων του ως επαγγελματίας, ως τους Τσάβι, Πουγιόλ, Νεϊμάρ, Πικέ, Πέδρο και όλους τους συνοδοιπόρους της μακράς καριέρας του στα Μπλαουγκράνα, οι «σύντροφοι» του Λέο προσπάθησαν να τον περιγράψουν μέσα από μία μόνο λέξη. Ιδού:

«Για μένα, ο Μέσι είναι ένα πηγαίο ταλέντο». «Ανεπανάληπτος». «Μοναδικός». «Θρύλος». «Ένας στο είδος του». «Φαντασμαγορικός». «Μαγικός». «Ιδιοφυΐα»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα